Reserveer op het laatste moment een tafel in Leuven
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Leuven

Leuven mag dan klein zijn, de stad staat bol van de trekpleisters. Uiteraard is er de statige KU Leuven (de oudste universiteit van de Lage Landen) dat onder andere de monumentale bibliotheek en het betoverende Arenbergkasteel tot zijn infrastructuur kan rekenen. Hand in hand gaand met het studentenleven beschikt Leuven over een rijke cafécultuur: in de volksmond wordt de stad zelfs de Langste Toog van Europa genoemd. De aanwezigheid van de Stellabrouwerij is op dat vlak natuurlijk ook een troef. Ook op een wat verfijnder culinair niveau heeft Leuven heel wat te bieden. Even uitbuiken? Dat doe je vanzelfsprekend tijdens een wandeling door het Klein óf Groot Begijnhof. 
Reserveren bij EssenCiel te Leuven
EssenCiel
EssenCiel is een creatie van Niels Brants en Romina Charels. Niels was twee jaar lang de sous-chef bij het tweesterren restaurant Nuance en ook Romina werkte er. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij tot één van de grootste ‘young potentials’ van de creatieve gastronomie. In een strak, Scandinavisch kader kan u genieten van een verfijnde culinaire ervaring met diepgang.

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Leuven of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Leuven?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden