Reserveer op het laatste moment een tafel in Hamont-Achel
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Hamont-Achel

Hamont-Achel, de ideale plek voor kleine en grote wandelaars. Trek je stevigste wandelschoenen aan en trek erop uit tijdens een van de talrijke wandelroutes die de gemeente telt. Zo kan je kiezen voor een geschiedenis rijke erfgoedwandeling op de plek waar de Duitsers in 1914 ook ooit hebben gezeten. Kaasliefhebbers kunnen hun hart dan weer ophalen in de ambachtelijke kaasmakerij Catharinadal. Fan van blauwe schimmelkaas? Proef dan eens van de Grevenbroecker, een kaas die in 2009 zelfs de Caseus Award behaald heeft. Zie het een beetje als de oscars van de kaaswereld. Met een wijntje erbij in een gezellig cafeetje kan je dag niet meer stuk.
Reserveren bij Food Emotions te Hamont-Achel
Food Emotions
Food emotions staat voor PRODUCT, SEIZOEN en PASSIE De connectie met de omgeving en de natuur. Het meevloeien met de seizoenen, het belang van het product en de tomeloze passie van het team.

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Hamont-Achel of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Hamont-Achel?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden