Reserveer op het laatste moment een tafel in Gent
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Gent

Als hoofdstad van Oost-Vlaanderen beschikt Gent over een arsenaal aan troeven. Schilderachtig mooi zijn is daar alvast een van. Het Belfort en de Sint-Baafskathedraal zijn letterlijk twee uitschieters, maar eigenlijk is het straatbeeld eender waar in de Gentse binnenstad de moeite waard. Als we toch nog één historisch monument mogen tippen: het Gravensteen neemt je op ronduit indrukwekkende wijze weer mee naar de 12de eeuw. Wie nu al begint te watertanden, haalt beter een serviette boven, want het culinaire aanbod in Gent doet nog meer water in de mond lopen. Een sneetje Gandaham en wat Tierenteynmosterd als aperitief, een Gentse waterzooi als hoofdgerecht en wat cuberdons als snoepgoed – laat maar komen! Van de hipste bars over de meest verfijnde haute cuisine tot een bruisende cocktail aan wereldkeukens: in Gent kom je zonder twijfel aan je trekken. 
Reserveren bij In Choc Gent te Gent
In Choc Gent
Bij In Choc Gent is iedereen welkom voor een heerlijk ontbijt, lunch en Sweets. Onze lekkere koffies, verschillende soorten thee en diverse variaties chocolademelk zullen jou zeker bekoren. Vanaf 14.00 uur kan je genieten van vers gebakken wafels, pannenkoeken, eigen gebak, chocoladebereidingen. Of misschien kies jij voor één van de Crazy Freakshakes van In Choc !
Reserveren bij Gado Gado Indonesian Cuisine te Gent
Gado Gado Indonesian Cuisine
Bij Gado Gado in Gent proef je de authentieke smaken uit Indonesië. In het Patershol, het historisch hart van de stad, verrast chef Siska Andaka je met een selectie van klassieke Indonesische gerechten. Kies voor spicy of zacht, veggie, vlees of vis of geniet van een heerlijke rijsttafel met je gezelschap. Tip: probeer zeker eens één van de artisanale huisaperitiefjes
Reserveren bij Nonam te Gent
Nonam
Nonam is een concept dat zich gedurende de dag transformeert. Het moment van de dag bepaalt de sfeer in het restaurant, de wijnbar en het hotel. Onze 'hideaway' in hartje Gent waar we zelf als gast zouden willen vertoeven en waar mensen zich écht goed voelen.
Reserveren bij Alix - Table & Jardin d'Amis te Gent
Alix - Table & Jardin d'Amis
Bij Alix ben je thuis. Schuif je voeten onder tafel in ons restaurant, vier feest in de sprookjesachtige tuin of blijf slapen in onze B&B in hartje Gent. Er is lunch, diner en brunch, er is het terras, en overal het gevoel dat je een geheime plek hebt ontdekt middenin de stad.

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Gent of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Gent?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden