Reserveer op het laatste moment een tafel in Geel
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Geel

Geel is een stad in de provincie Antwerpen en staat ook wel bekend onder de eretitel “Barmhartige Stede”. De Kempense stad is naar oppervlakte de zevende grootste van Vlaanderen en telt ruim 40.000 inwoners, die Gelenaars worden genoemd. Haar beschermheilige is de heilige Dimpna van Geel, die regelmatig terugkeert in het toeristisch- en evenementenprogramma van de stad. Geel staat ook bekend voor haar verschillende natuurgebieden, en daarbij wordt er ook wel eens over de “Duinen van de Kempen” gesproken, te danken aan de zandgronden uiteraard. Fietsliefhebbers komen hier eveneens aan hun trekken, en kunnen de 42 km lange Sint-Dimpnaroute uitproberen, of nog naar de Abij van Tongerlo fietsen om er een abijbier te degusteren…
Reserveren bij Restaurant Woods te Geel
Restaurant Woods
Restaurant Woods is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een innoverende, eerlijke keuken. De keuken laat u ook kennismaken met de mibrassa-oven. Deze Spaanse houtskooloven geeft een unieke grillsmaak aan de gerechten.
Reserveren bij Zjalto te Geel
Zjalto
'Van begin tot einde een schitterdende ervaring. Vriendelijke ontvangst en bediening door een gastvrouw die gewoon zichzelf is. Een chef die pareltjes op het bord tovert en daarenboven alles zelf bereid, van het brood tot de kazen. Een perfect decor voor een gezellig en lekker avondje uit. '
Reserveren bij La Belle te Geel
La Belle
Een bezoek aan La Belle betekent: een comfortabel en warm gevoel van begin tot eind. U geniet van gerechten vol verfijning, diepgang en intensiteit met vertrouwde smaken die toch verrassen. Van jongs af is chef Peter Vangenechten bezield door koken. Hij stond naast chefs in toprestaurants in binnen- en buitenland. Net voor zijn dertigste - na 15 jaar weg van huis - wou hij terug naar zijn roots om een eigen restaurant te openen in zijn geboortedorp Geel Bel. Na waardevolle vermeldingen in Gault&Millau ontving hij in 2013 een Michelinster die hij de voorbije jaren met glans verdedigde.

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Geel of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Geel?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden