Reserveer op het laatste moment een tafel in Tervuren
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Tervuren

Het statige Tervuren heeft enkele toptroeven ter beschikking. Van heinde en ver zakken mensen af naar het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, en dat is terecht. Om het nog beter te maken: het museum geeft uit op een adembenemend vijverpark, dat op zijn beurt weer uitgeeft op het even adembenemende Zoniënwoud. Van een triomftocht gesproken. In het centrum vind je overigens nog wat historische gebouwen die evenzeer de moeite zijn. Tervuren ligt pal in de druivenstreek, dus het zou zonde zijn om hier geen Vlaams-Brabantse tafeldruif te proeven. Nog zin in een guilty pleasure? Probeer dan een Vossems koekje. 
Reserveren bij Canapé te Tervuren
Canapé
Bij Canapé staat genieten met volle goesting centraal. Een uitgebreide apero of een apero-diner is het perfecte moment voor warme herinneringen. En dat wordt zoveel leuker wanneer je verschillende hapjes en gerechtjes kan proeven en delen met elkaar. Mensen samenbrengen en hen uitgebreid laten genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Daar doen we het voor. Cheers!

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Tervuren of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Tervuren?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden