Reserveer op het laatste moment een tafel in Poperinge
met de My Lucky Table app.

Kies één van de vele deelnemende restaurants in Poperinge

In het prachtig West-Vlaams Heuvellandschap ligt Poperinge op je te wachten. Laat je verwonderen door deze gemeente met een rijke geschiedenis. Je kan hier onder meer drie fraaie gotische kerken van formaat bezoeken en even bezinnen langs verscheidene militaire begraafplaatsen. Na zo'n vrome en aangrijpende beleving lijkt de tijd ons rijp voor wat culinaire ontspanning. Proef zeker eens de Hennepot, een traditioneelkermisgerecht, en de Mazarinetaart, een heerlijk dessert. Bierliefhebbers mogen een vreugdedans doen, want Poperinge grenst aan Westvleteren. 
Reserveren bij Goeste te Poperinge
Goeste
Welkom bij Goeste en L'Heritage Ijs. Hier beleef je ambacht en korte keten. We gaan aan de slag met al het beste dat de Westhoek ons te bieden heeft op het ritme van het aanbod en de seizoenen. We selecteren de beste Westhoekbieren en je proeft er de Heuvellandse topwijnen. Natuurlijk zal een uitgebreide dessertkaart met het huisgemaakt ijs van l'Heritage niet ontbreken. Je kijkt vanuit Goeste uit op ons open ijsatelier.

Gemakkelijk en snel reserveren

Download de app GRATIS
Je vindt de app gemakkelijk terug in de App Store of in Google Play.
Zoek je favoriete restaurant
Reserveer in Poperinge of kies één van de vele restaurants in de My Lucky Table app.
Eén klik naar uw tafel
Twijfel niet en reserveer een tafel voor jou en je gezelschap.
Smakelijk!
Uw tafel wacht op jou! Het enige wat je nu nog moet doen is genieten!

Heb jij een restaurant in Poperinge?

Annuleringen op het laatste moment of no-shows... Elk restaurant kent het wel. My Lucky Table zorgt voor een zaal vol gereserveerde tafels. Plaats je vrije tafels heel snel en gemakkelijk in de app en dek de tafel alvast, want voor je het weet is de reservatie binnen.

Gratis lid worden